Allekirjoita kansalaisaloite

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmaista mielipiteesi, jota sinulta ei viime vuonna kukaan kysynyt, tässä tärkeässä asiassa. Se vie vain kaksi minuuttia aikaasi.

"Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa."

Allekirjoita aloite pankkitunnuksilla oikeusministeriön kansalaisaloitepalvelussa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

Paperilomakkeen voit tulostaa tästä pdf-tiedostosta: http://aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite.pdf
Allekirjoitus kannattaa pyytää suoraan paikanpäällä paperiin ja koota lomakkeet sopivan kokoisiksi postituseriksi, jotka voi sitten postittaa osoitteeseen:

Aito avioliitto ry
PL 155
00171 Helsinki

Kansalaisaloitelomakkeita voit tulostaa itse vapaasti ja me voimme niitä myös toimittaa isompia eriä veloituksetta tulostettuna erilaisiin tapahtumiin, kun vain otat yhteyttä meihin: [email protected]

Voit myös tukea toimintaamme ostamalla Aito avioliitto -kansalaisaloitepaketin verkkokaupastamme a 20,00 €:

https://holvi.com/shop/AitoAvioliitto/

Taloudellinen tuki
Aito avioliitto ry tukee taloudellisesti tämän kansalaisaloiteen nimien keräystä kustantamalla printtimateriaalia, järjestämällä erilaisia tapahtumia kansalaisaloitteen nimien keruun vauhdittamiseksi ja mainostamalla kansalaisaloitetta tehokkaasti.Tapio Puolimatkan luento 28.3. Heurekassa: